Kurre.fi - Maan kattavin valikoima ennätysahvenesi pyyntiin
2021-06-19 | 1. päivä takana

Päivän isoimmasta hyväksytystä kalasta vastasi tänään Ruokolahden Hurjat, jotka ottivat samalla kisan piikkipaikan. Harmillisesti kaksi upeaa ahventa jouduttiin tänään hylkäämään, mutta aikaa onneksi on vielä saada jättiahvenia. Kuvassa tämän päivän suurin ahven 42cm!

2021-06-19 | GAME ON!

KISA ALKAA! GAMEE ON!
Kalojen raportointi on nyt avattu, ja nopeimmat ovatkin jo ilmoittaneet komeita kaloja järjestelmään! Joukkueet ovat tänään saanneet tekstiviestin, mistä löytyy kilpailunumeronne sekä raportointikoodi. Tarvitsette näitä kalojen ilmoittamiseen.
Muistakaa tarkistaa kisan säännöt vielä kertaalleen ennen ilmoitusten tekoa. Erityisesti kalan kuvaaamista koskeva osio.
Suosittelemme että kalaan ei kosketa ollenkaan kun siitä otetaan mittalautakuva. Kilpailunumero tulee olla näkyvissä mittalautakuvassa.
Seuraa tuloksia
Kilpailun aikana voit seurata oman ja muiden joukkueiden tuloksia Tulokset-sivulta.
Tulokset ovat alustavia niin kauan kuin kilpailun Jury on käynyt kaikki kalojen kuvat läpi kilpailun päätyttyä. Kaloja kuvia tarkastetaan jatkuvasti, kun niitä raportoidaan, mutta tulokset saattavat vielä muuttua vielä lopullisen tarkastuksen jälkeen.
Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kisaan liittyen, laita meille somessa viestiä!
KIREITÄ SIIMOJA KAIKILLE!
TEAM FPC
2021-06-18 | Kisa alkaa huomenna

Muista tarkistaa säännöt ennen kilpailun alkua.

Erityisen tarkasti kannattaa lukea kuvausohjeet läpi, jotta kaloja ei jouduta turhaan hylkäämään.

Huomenna joukkueet saavat tekstiviestillä joukkuenumeron, joka tulee näkyä mittatarrakuvassa.